Ласкаво просимо до нашого сайту
Купуй автомобіль Renault онлайн

в термін від 3* днів

Відтепер ви можете придбати автомобіль Renault онлайн.

До замовлення доступні всі моделі Renault, що наразі знаходяться в дилерській мережі Renault Україна. Термін доставки від моменту сплати до передачі авто становить від 3* днів.

Зробіть всього 5 кроків та станьте володарем автомобіля:

1. Заповніть форму на сайті

2. Представник дилера зв’яжеться з вами протягом 2-х годин.

3. Підпишіть пакет документів (договір на покупку та специфікацію автомобіля, рахунок на автомобіль), який дилерський центр доправить вам на  підпис (кур'єром чи співробітником дил. центра). 

4. Сплатіть автомобіль згідно рахунку, наданого дилером,  через систему онлайн платежів або в інший зручний для вас спосіб. Рахунок дійсний протягом 2-х банківських днів.

5. Отримайте автомобіль протягом 3* днів (строки доставки авто будуть зазначені  в договорі).

Продаж автомобілів здійснюється дилерськими центрамиRenault, перелік та контактну інформацію щодо яких можна дізнатися за посиланням. Детальну інформацію уточнюйте в дилерських центрах Renault.

Пропозиція діє на автомобілі, що перебувають на складі Renault в Україні.Купівля автомобіля онлайн в строк від 3 до 7 днів означає можливість замовлення автомобіля он-лайн відповідно до зазначених умов, автомобіль буде переданий замовнику в строк від 3-х до 7-ми дній з моменту сплати вартості автомобіля.

* Купівля автомобіля онлайнв строк від 3 днів означає можливість замовлення автомобіля онлайн відповідно до зазначених умов із передачею автомобіля клієнту у строк 3-х або більше днів з моменту сплати вартості автомобіля. Строк передачі автомобіля клієнту буде визначений у договорі із дилером, в залежності від строку доставки автомобіля дилеру зі складуRenault. Пропозиція діє на автомобілі, що перебувають на складіRenaultв Україні.
**Дізнайтеся більше про кредитну програму Renault Бонус